Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

το alter ego του κινέζου

ήλθε ο μπάρμπα Λι και μας είπε αυτό που ο μπάρμπα Σαμ δεν μας είχε αποκαλύψει ποτέ: πως αν γδάρεις έναν κινέζο, κάτω από το τομάρι του θα ανακαλύψεις έναν έλληνα. το επιβεβαίωσε και ο αντωνάκις αλλά και ο μπένυ. μάλιστα βγήκε και σχετικό προεδρικό ανακοινωθέν για αυτή τη δήλωση του κινέζου πρωθυπουργού. έτσι για να σκάει ο κυρ χρήστος που κάποτε είχε δηλώσει πως είμαστε έθνος ανάδελφο.

και συμπλήρωσε ο μπάρμπα Λι τη φράση του λέγοντας, πως αν γδάρεις έναν έλληνα κάτω από το λίπος του θα βρείς έναν κινέζο. μόνο που το συμπλήρωμα αυτό χάθηκε στη μετάφραση, αλλά δεν ξέφυγε του Όνου. είπε, ο έχων δέρας κινέζου και ήθος έλληνα πρωθυπουργός αυτό που εδώ και δεκαετίες διεκήρυττε το φίλιον προς την Κίνα ΕΚΚΕ.

και θυμήθηκα τον πάλαι ποτέ σύντροφο τσουκάτο, αυτόν που κάποτε από ΕΚΚΕτζής κατέληξε ο εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη του επονομαζόμενου και κινέζου. εκτός από τον τσουκάτο μέλη του εξέχοντα ήταν η μπίλιω (τσουκαλά), ο τατούλης αλλά και ο κούλογλου. και άλλοι πολλοί βέβαια μετέπειτα αστέρες του λάϊφ σταϊλ. που εν χορώ όλοι μαζί τραγουδούσαν το πότε θα γίνουμε κινέζοι.

αξίζει κάθε έπαινος στο ΕΚΚΕ τόσο την προφητεία του όσο και για τους συνεπείς αγώνες του προς την κινεζοποίηση του ελληνικού λαού. αμφότερα τα είχαν μελετήσει ενδελεχώς και ακολουθήσει κατά γράμμα όλοι οι πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις της ελλάδας και της Κίνας.

και γεννάται το ερώτημα. γιατί δεν αναμεταδόθηκε ολόκληρη η δήλωση του μπάρμπα Λι; κοινώς γιατί λογοκρίθηκε ; μήπως δεν ήθελε η κυβέρνηση να τρομάξει το λαό θυμίζοντάς του πως κάποτε ήταν κινέζος και καλό είναι να επιστρέψει στις αξίες του ; σε όλα τα δελτία ειδήσεων ακούσαμε μόνο τη μισή δήλωση του κινέζου πρωθυπουργού. πως δηλαδή κάθε κινέζος έχει αίμα ελληνικό. μας απόκρυψαν όμως το alter ego κάθε έλληνα.

πως να μη νοιώσω έτσι ανάδελφος ; τι κι' αν ο κύριος μηταράκης μέσω του twitter βομβαρδίζει τη χώρα τα δύο τελευταία μερόνυχτα με λίστες από τις επιχειρηματικές συμφωνίες ελλάδας-Κίνας. και ο νοών, νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.