Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η άγνωστη "Επαναστατική Οργάνωση GADA" θα αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης

Η μέχρι τώρα γνωστή-άγνωστη "Επαναστατική Οργάνωση GADA" σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα αναλάβει την ευθύνη για την αποψινή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αβγής. Ήδη γράφεται η προκήρυξη στον 4ο όροφο των γραφείων στη Λεωφόρο Λωξάντρας σε συνεργασία με στελέχη της ΧΑ, της κυβέρνησης και εμπειρογνώμονες της Ε.Ε και του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες τα θύματα θα αποκατασταθούν στρατιωτικά με το βαθμό του επίτιμου αρχιστράτηγου και θα συνταξιοδοτηθεί όλο το σόΙ των μελών και φίλων του κόμματος έως τέταρτης γενεάς.

Ο Ηλίας Κατσιδιάρης ψύχραιμος όσο ποτέ άλλοτε δήλωσε: Διατάζομεν ενότητα. Και εννοούσε με την Αστυνομία και την αδελφή Ν.Δ.

Το ποιός ακριβώς θα αναλάβει να παίξει το ρόλο του δράστη της επίθεσης θα το δείξει η βαλλιστική επίθεση που θα ξεκινήσει από τις επόμενες ώρες κατά παντός ορατού και αοράτου εχθρού που συνήθως ονομάζεται το alloakro. 

Στις δυνάμεις του περιλαμβάνονται οι διαφωνούντες με τον κυρ-Φώτη, οι αντιρησίες συνείδησης του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα ΜΛΚΚΕΜΛ, οι συνήθεις ύποπτοι  αναρχοαυτόνομοι, τα στέκια τους, τα σπίτια μας, τα χωράφια του παππού, η σύνταξη της γιαγιάς, το δωδεκάωρο που φτύσαμε αίμα να μη γίνει δεκαεξάωρο, τα νοσοκομεία, οι αμαρτωλές ΔΕΚΟ, όσοι γράφουν, σχολιάζουν και διαβάζουν blogs, οι εφημερίδες του μπολσεβικισμού, τα βιβλία, τα τραγούδια με αναρχοκομμουνιστικό στίχο, ρυθμό, αρμονία και μελωδία, οι ασπρόμαυρες ταινίες εκτός αυτές της Βουγιουκλάκη και του Φώσκολου, τα εθνικώς ύποπτα σπορ, το κόκκινο χρώμα, το μαύρο όταν περιέχει κόκκινο, το ροζ με περιεκτικότητα σε κόκκινο άνω του 49%. Όχι, οι μετανάστες δεν θα δεχθούν επίθεση γιατί οσονούπω θα ψηφισθεί ο αντιρατσιστικός νόμοε του Ψαρριανού. 

Όσο  για τις άλλες κατηγορίες μειονεκτούντων θα εκδοθεί δελτίο επίθεσης από την υπεύθυνη κυβέρνηση της χώρας.

Νάμαστε έτοιμοι λοιπόν, αν και τέτοιες "σικέ επιθέσεις σαν την αποψινή" έπρεπε να τις περιμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.